Intendent w placówce oświatowej: prowadzenie stołówki, układanie jadłospisów

 

Dla kogo: Intendenci lub osoby starające się o to stanowisko, kierownicy stołówki, osoby zajmujące się zamówieniami żywnościowymi 

 

Opis szkolenia:

Celem szkolenia jest praktyczne przygotowanie do pracy na stanowisku Intendenta w zgodzie z obowiązującymi przepisami. 

Przedstawione zostaną zagadnienia dotyczące podstaw żywienia, komponowania jadłospisów, czy też obowiązków i wymagań wobec intendenta. 

Zdobędą Państwo również podstawową wiedzę na temat zasad GHP i GMP oraz elementów HACCP.
 

Program szkolenia:

1.      Prawidłowe żywienie – podstawy

2.      Jak skomponować prawidłowy jadłospis – zasady, podstawowe narzędzia

3.      Alergie i nietolerancje pokarmowe u dzieci – czym zastępować produkty alergizujące

4.      Dobre praktyki żywieniowe w placówce oświatowej – co zrobić żeby dzieci chciały jeść wartościowe produkty

5.      Tanie i zdrowe gotowanie – czy to możliwe?

6.      Aktualnie obowiązujące przepisy prawne i realizacja zasad GMP i GHP z omówieniem elementów systemu HACCP


 

Instytut Szkoleniowy GoWork.pl oferuje Państwu najlepiej wykwalifikowaną kadrę trenerską, co przekłada się na najwyższą jakość organizowanych przez nas szkoleń.

Po każdym szkoleniu umożliwiamy Państwu uzyskanie certyfikatu Ministerstwa Edukacji Narodowej, potwierdzającego zdobycie nowych kwalifikacji.

Terminy szkoleń:

Szkolenia dla nauczycieli:
Miasto
Cena
Termin
L. godzin
Białystok
289 zł
2018-02-26
6
Bydgoszcz
289 zł
2018-03-23
6
Gdańsk
289 zł
2018-04-27
6
Kielce
289 zł
2018-03-23
6
Kraków
289 zł
2018-04-11
6
Lublin
289 zł
2018-02-20
6
Olsztyn
289 zł
2018-03-09
6
Rzeszów
289 zł
2018-04-24
6
Szczecin
289 zł
2018-02-20
6
Warszawa
289 zł
2018-02-22
6
Łódź
289 zł
2018-03-22
6

NASZE ODDZIAŁY: