Intendent w placówce oświatowej - jak stworzyć smaczną i zdrową stołówkę?

Dla kogo: intendenci przedszkolni lub osoby starające się o to stanowisko, dyrektor

Opis szkolenia:

Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z podstawami prawnymi, ze szczególnym uwzględnieniem zmian z 2012 roku. W trakcie szkolenia zostaną Państwo zapoznani z obowiązkami intendenta przede wszystkim w odniesieniu do Kodeksu Pracy. Przedstawione zostaną zagadnienia dotyczące prawa zamówień publicznych oraz bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. W trakcie szkolenia poruszony zostanie problem nadwagi i otyłości dotyczący przedszkolaków. Zdobędą Państwo również wiedzę na temat zasad GHP i GMP oraz elementów HACCP.

 

Program szkolenia:

  • Aktualnie obowiązujące przepisy prawne
  • Kodeks Pracy w odniesieniu do obowiązków intendenta
  • Prawo zamówień publicznych, bezpieczeństwo zdrowotne żywności
  • Realizacja wymagań sanitarnych i higienicznych
  • Problem nadwagi i otyłości wśród przedszkolaków – stosowanie programów zdrowego żywienia
  • Zadania i obowiązki intendenta w przedszkolu – jak je poprawnie wypełniać?
  • Stołówka pełna zdrowia – jakie zasady należy spełnić, by dzieci chciały jeść?
  • Zasady GHP i GMP oraz elementy HACCP

 

Instytut Szkoleniowy GoWork.pl oferuje Państwu najlepiej wykwalifikowaną kadrę. Główny nacisk stawiamy na doświadczenie i praktyczne umiejętności naszych trenerów. Gwarantujemy najwyższą jakość lub zwrot poniesionych przez Państwa kosztów szkolenia.

Zapisz się już teraz! wypełnij formularz a odezwiemy się do Ciebie:

NASZE ODDZIAŁY: